I lönndom 080103

Har vi förresten tränat, klickat in lite trix o moment.
Snurra högervarv på kommandot "Right". Oerhört praktiskt på jaktprov, eller hur    ;-)

Momentet "apport" i Lkl 1, är ju på nåt sätt lite löjligt kan man ju tycka (jag-iaf).
Men det är ju ändock ack så lätt att få neddrag för lite enkelt "tugg". under hösten har vi slipat lite på perfektion i det-och ja - det är ju så att träning ger resultat.

Kommentarer
Postat av: Fia

Vad gäller flera hundar och åldersskillnad så känner jag att det är bra om de inte är allt för olika i ålder (skillnaden mellan Lava & Zider var ca 11 år). När den gamla börjar "tackla av" lite så har man ständigt känslan av att den ena (den gamla) får alldeles för mycket motion och aktivitet och den andra (den unga)på tok för lite. Visst har man ambitionen att dela mer på promenaderna, men det är svårt att göra det så mycket som man skulle behöva och samtidigt ge båda meningsfull sysselsättning. Jag tycker det är lättare om åldersskillnaden inte är större än att de hänger med varandra rent fysiskt, och de kan hänga med på samma aktiviteter (även om båda naturligtvis inte måste vara med samma saker hela tiden). Sen vart gränsen går vete sjutton, och så beror det ju på hur man bor och jobbar också. Några år mellan kan nog vara bra, så att den första får vara valp/unghund ett tag innan den nya kommer in i bilden. Så tänker jag om flera hundar och åldersskillnad, :)

Postat av: Anonym

Snart fattas bara musiken så har ni ett helt freestyle program!
Försökt komma på en passande låt ... nå´t med gult, speed, up-tempo men inte lyckats ... än =)

2008-01-04 @ 16:28:10
Postat av: Lotten

Kanske vi ka stå för underhållningen, på ett mera organiserat sätt då på jaktproven...med freestyle tillsammans, i all väntan innan alla papper skrivs. Istället för att Mixo själv kör Fri stil i provrutan =)) *ironi*

2008-01-04 @ 20:53:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback