Midsommar 2007

Vi firade, som så många andra år ...tillsammans med våra vänner i Pålgård. En lika trevlig tillställning som vanligt. Allt ifrån sill, sång och midsommar lekar till grill och huttrande på kvällskvisten ingick.

Ur Mixo-perspektiv:MVG. 35 pers äter, spelar fotboll, kutar ut och in och fram och tillbaka. Han klarar det galant! Han var lös och mycket lyhörd och observant på matte. Fick mycket beröm för "vilken ordning jag fått på hunden". Bara Mixo var hund, värdfamiljen har en katt-Turbo. Mixo började jaga Turbo, men hörsammade mitt NEJ och därpå inkallning.
Kattastrofen hos grannarna för några veckor sedan har fått sådana konsekvenser att Mixo mera "markerar" katt, och tycker att jag ska komma och ta hand om det hela (man vet ju inte vad som kan hända-med dessa lömska varelser...)
Imorgon ska vi träna provupplägg på dummies för Mixos del, vi får se hur det avlöper. Det är ca ett år sedan han fick jobba med ett sådant HELT upplägg. Skönt att stämma av ibland, hur det ligger till.

Kommentarer
Postat av: Birgitta med Goldentjejerna

Hur allt annat fungerar så är ju ändå det viktigaste att våra hundar fungerar i vardagen, eller hur?! Bra jobbat Lotten!!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback