Fotgående/apportbock 080117

Den där seriösa hundträningen tror jag slaskade bort! Det var ishalka på planen och ingen riktig lust ville infinna sig. Mixo fick lite träning med Marianas apportbock. Han är verkligen på TÅ för apportbockar. NÅGON har tydligen gjort rätt med dem....
Fotgåendet -äsch jag var inte på humör för det. Däremot fick Mixo träna passivitet och även lek med Fixa och Sita, så det var ju nån nytta med det förutom att det var kul att ses.

Fotgåendet är inne i en fas, på hemmaplan, då jag tränar uthållighet-position och lägger mindre vikt vid attityden, just nu. Planen är (mellan vägens lyktstolpar på kvällspromenaden) Ett stolphåll fotgående, Två stolphåll fri/resp gå med mig. Ett stolphåll är ca 60 m. När Mars kommer ska jag se hur den här typen av varierad attitydoch uthållighetsträning utverkat. Mixo har ju svårt med att hålla ut mentalt-så det tål att tränas lite. Hålla ut fysiskt, ja där vet jag inte om det finns någon egentlig gräns. Hundar med en vanlig motionsdos orkar ju ganska mycket.

Åsså är jag hur-avundsjuk-som-helst på AL som ska få träna för Niina Svartberg. Men ändå Lycka till förstås. Varnoga med dokumentationen, så att du kan dela med dig!!!
:))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback