Här gick det VILT till 070501

Vi tre som tränade igår fortsatte på samma tema idag. Det går framåt.
Fast när jag ser tillbaka på dagens övningar så kan man väl bara säga att, det sällan går som man tänkt sig....:)
När jag kastade en gladapport till Mixo, så drog han iväg i dummins riktning, men drog, till synes helt omotiverat, iväg i min arms riktning.
Vi stog och tittade på honom likt tre "UFO:n" men, vi gick vidare, efter nån minut vänder jag mig om och vad får man se?
JO en mycket nöjd Mixo, som har anmärkningar på hur Susanne tar hand om sina persedlar... Det var Disas koppel som Susanne hade tappat, som han så käckt hämtade.

När vi gjorde samma linjetagsövning som igår, så fick Mixo gå först. Det går allt lättare för honom att acceptera att linjen de facto är där.
Efter första rundan, såg jag att Mixo var "slut i luvan" , så vi avstod runda två.
På runda tre var han mera på bettet, han närmar sig området, söker och finner FÖRST en dummie, som han sedan byter ut mot, ja ett BEN som låg under samma gran.
Jag citerar Marie " Om man får välja på fiskbullar och Entrecote, vad tar man då??"

Vi hade bestämt oss för att presentera lite vilt idag.
Truten, det gick ok. Den kom till matte, utan några stora mankemang. Men And, där var det livat i (and)holken!
oj,oj, oj vad KUL det var. Nåja till sist kom anden till mig, men man kan väl säga att den var lite mera porös än tidigare.
Hej vad det var livat!
Vad gäller Jod kan man ställa sig frågan: När kommer motgången? Allt bara funkar för denna, snart 8 månaders hund (imponerande!!). Vad gäller min 2-års gosse kan man ställa sig frågan: När ska det gå lätt?
Förresten i rättvisans namn så var Disa också jätteduktig i kväll.

Kommentarer
Postat av: Fia & Lava

Tycker mig märka även på Lava att hon har lite svårt att komma rakt in när vi står på linje med andra hundar, vägen in blir mer en kraftigt böjd banan i formen... Om det beror på ren orutin (tyvärr väldigt sällan vi tränar apportering tillsammans med andra nu) eller något annat behöver vi nog fundera på.. Det vi trots allt gör kan man självklart läsa om i cyberrymden ;)(vi vill ju inte vara sämre än någon annan!)Du hittar det under "nytt" på hemsidan. (eller så kan man gå direkt till bloggen http://lava.blogdog.se/blog.html)
/Fia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback