Vatten - återbesök på Holmarna 060825

Känner att vi behöver en paus från dirigeringen några dagar. Bara för att bryta av valde jag vatten idag och skall lägga spår imorgon.

Ylva o jag hade bokat upp Janne som rorsman och skytt!

Det första som händer är det som inte får hända....
Mixo får hoppa ut ur bilen först, men precis som jag säger sitt, så hoppar Viska ut. Vilket utlöser......
förlåtförlåt säger Ylva. Ja men livet är så....
Så här efteråt så, kunde vi tänkt efter mera.
Jaja efter åtgärder så kan man kalla in Mixo igen, och vi väntar in båten som för oss ut till holmarna.
Då är Mixo helt i hand igen och det är inga problem med den saken.

1 Enkelmarkering - väldigt LÅNG blev det- 100 m ut på vattnet. Men det fixar Mixo utan problem, han blir inte ens det minsta trött.
2 Tre bollar kastas mot en liten grann ö, 45 m. Mixo får hämta alla tre. Han har visst lust att byta när de ligger nära varandra. Men denna gång gör han det inte.
3 Tre dummisar skjuts framför, på och över den intill liggande ön.
Att simma dit går bra - men han går upp på ön och sonderar terrängen innan han simmar tillbaka. Lite för mycket, dessutom tog han ö dummisen med sig ut och bytte till bakom dummisen- inte SÅ bra .(.
PÅ slutet fick Mixo, vattendjuret, hämta en som blev kvar, då var han nog trött, försökte hitta en landväg-men se det går ju inte!

Mellan varje 1,2,3, så var Mixo passiv och Viska jobbade med samma övningar. Det är intressant att se att hundarna har olika svårigheter, och varje förare tycker att det problem som finns hos var och en är det STÖRSTA problemet, och uppfattar träningskompisarnas som ett pyttelitet.

Vid vatten arbetar vi såklart utan lina, det kan ju vara fara för livet annars.

I magen känns det som en sådär träningskväll - men jag får ju inte glömma att det inte varit genomförbart  att träna så här med andra förut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback