Lugna dagar 060404

Bara små stunder på tomten, och på väg med barnen till skolbussen.
Idag hade vi en debatt om abborren igen. Och jag ställer mig frågan; HUR kan det ligga döda abborrar under vår altan??! Sjön är ju flera hundra meter bort.
Evolution på gång? Fiskar börjar gå på landbacken??? ;-)
Nåväl. Idag kände jag att vi fick ett genombrott! Efter en stunds dispyt på några meters håll. Så levererades den förbjudna abborren in till matte. PÅ ett sätt som verkligen kändes som om jag gick som en ledare ut ur striden . Ingen som helst fysisk påverkan. Jag vann striden mentalt, YES!

Blir lite mindre hundträning denna vecka - dubbla jubilarer i familjen, så det är en del pyssel.

Snabba fotförflyttningar sitter som en smäck nu. Dax att utöka antalet steg - ska höra med Åsa om det.
Tränade några störningsinkallningar med favoritleksaken i morse. Nu kan han avbryta 11/2 m innan och komma tillbaka - DÅ är man värd att få rejält med beröm!

Kul oxå att det går bra att hjälpa till att bära varor från bilen och in. MEN, visst händer det att jag får påminna om att det är en transport vi talar om, inte ett erövrat byte. En viss bytesmedvetenhet och en social kamplust, som är värd namnet. Tror jag mig kunna se. Undrar vad expertisen säger om mina amatörmässiga utlåtanden?

PLÖTSLIGT inser jag att Mixo försöker säga nåt med sin passion för fiskar. Har vi inte fågelinfluensa, va?! Fält med fisk - vad är det för fel på det??? ;-) Så praktiskt om de själva går upp på land och lägger sig!

Kommentarer
Postat av: Vira

Här har det bytts utseende ser jag..........
Fiskfält??? Ja varför inte, han är smart den där gula :-)

2006-04-05 @ 23:05:19
Postat av: Charma

Apportera fisk??? Hmm, det kanske är ngt för mig som inte varit så förtjust i att apportera fågel tidigare......

2006-04-06 @ 10:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback